Caracteristici CRM

Albosmart CRM este o aplicatie software  utila in gestionarea relatiilor cu clientii, dedicata activitatilor de vanzare, marketing si service. Aplicatia asista intregul flux comercial din faza de  ofertare si pana la facturare/incasare. Albosmart CRM este o aplicatie care poate fi folosita cu succes in managementul vanzarilor si al relatiilor cu clientii dar si pentru urmarirea si remunerarea angajatilor.

Image module

Flexibilitate 100%

Adoptarea unei aplicatii la nivel de companie trebuie facuta corect pentru a aduce rezultate maxime. Albosmart CRM vine in ajutorul managementului si poate fi modificat in functie de fluxul de lucru din fiecare companie pentru a face trecerea cat mai usoara la acest mod de a gestiona eficient un business.
Flexibilitatea este importanta pentru ca fiecare business este unic, iar aplicarea unor sisteme digitale standard ar putea sa nu fie decizia corecta. Prin modificarea structurii programului in functie de afacere, ne asiguram ca va aduce cele mai bune rezultate pentru fiecare companie in parte.

• Albosmart CRM va respecta intocmai fluxul de lucru din compania Dvs ;
• Puteti pune accent pe acea parte a business-ului care declanseaza returnarea investitiei ;
• Va puteti personaliza aplicatia astfel incat sa fiti in fiecare moment la curent cu mersul lucrurilor ;
• Albosmart CRM poate dezvolta noi functionalitati pe masura ce afacerea Dvs. evolueaza ;