Caracteristici CRM

Albosmart CRM este o aplicatie software  utila in gestionarea relatiilor cu clientii, dedicata activitatilor de vanzare, marketing si service. Aplicatia asista intregul flux comercial din faza de  ofertare si pana la facturare/incasare. Albosmart CRM este o aplicatie care poate fi folosita cu succes in managementul vanzarilor si al relatiilor cu clientii dar si pentru urmarirea si remunerarea angajatilor.

Image module

Flexibilitate 100%

Adoptarea unei aplicatii la nivel de companie trebuie facuta corect pentru a aduce rezultate maxime. AlboSmart CRM vine in ajutorul managementului si poate fi modificat in functie de fluxul de lucru din fiecare companie pentru a face trecerea cat mai usoara la acest mod de a gestiona eficient un business.
Flexibilitatea este importanta pentru ca fiecare business este unic, iar aplicarea unor sisteme digitale standard ar putea sa nu fie decizia corecta. Prin modificarea structurii programului in functie de afacere, ne asiguram ca va aduce cele mai bune rezultate pentru fiecare firma in parte.

• Albosmart CRM va respecta intocmai fluxul de lucru din compania Dvs.;
• Puteti pune accent pe acea parte a business-ului care declanseaza returnarea investitiei;
• Va puteti personaliza soft-ul astfel incat sa fiti in fiecare moment la curent cu mersul lucrurilor;
• Albosmart CRM poate dezvolta noi functionalitati pe masura ce afacerea Dvs. evolueaza;
• Se pot configura grupuri de utilizatori in functie de dreptul de acces al informatiilor stocate dar si in functie de departamente, puncte de lucru, functie, etc;
• Nomenclatorul va permite sa gestionati eficient partenerii si pune la dispozitia tuturor utilizatorilor datele de contact centralizate;
• Produsele pot fi grupate in functie de categorie, furnizor, producator, pret si pot fi activate in functie de stocul furnizorilor;

Configurare CRM

Module CRM

Modul ToDo– permite implementarea unei liste de taskuri ce pot fi editabile si pot contine update-uri.Listele se sincronizeaza cu toate  dispozitivele(telefon,tableta,laptop).Puteti seta task-uri pentru evenimentele saptamanale sau lunare,ce pot fi impartasite cu toti utilizatorii pentru o mai buna productivitate.

Modul Emitere – permite adaugarea,emiterea de facturi(fiscale, proforme) si avize ce conțin câmpuri editabile pentru o mai buna gestionare a datelor introduse și de a produce rezultate excelente intr-un timp relativ scurt.

Aviz intrare/receptie marfa

Aviz insoțire

Emitere factura proforma

Emitere factura fiscala

Modul Incasari – permite vizualizarea platilor efectuate de clienti prin diferite modalitati de plata(transfer bancar,cash) inregistrate cu ajutorul unui reprezentant legal asociat documentelor respective, ce pot fi tiparite intr-o varietate de formate(pdf,word,xls,csv).

Lista chitante

Alte tipuri de incasari

Modul Rapoarte – permite accesarea activitatilor desfasurate in cadrul unitatii respective, ce ajuta la sporirea eficientei prin generarea rapida de situatii la zi,crescand capacitatea de analiza prin gama larga de rapoarte

Lista avize

Lista avize/intrare receptie

Raport incasare clienti

Raport plati furnizori

Modul Ofertare – administrarea ofertelor trimise catre clienti. Functionalitati modul : adaugare / modificare/copie/stergere/tiparire oferta. Genereaza diferite rapoarte in functie de filtrele alese cu posibilitate de tiparire sau export in PDF,Excel,Word. Dispune de functia de generare comanda din oferta acceptata de client.

Modul Comenzi – permite gestionarea comenzilor in functie de statusul acestora.  Functionalitati modul : adaugare / modificare/copie/stergere/tiparire comanda. Genereaza diferite rapoarte in functie de filtrele alese cu posibilitate de tiparire sau export in PDF,Excel,Word. Dispune de functia de generare factura in momentul in care comanda este accepta

Modul Facturi – permite emiterea de  facturi noi sau recurente.  Centralizeaza facturile recurente si ofera posibilitatea emiterii acestora conform informatiilor introduse. Ofera posibilitatea incasarii facturilor si emiterea chitantelor.

Modul Parc Auto –  permite gestiunea flotei auto prin statisticile detaliate ce cuprind date generale despre autorizatiile si documentele necesare utilizarii autovehiculelor. Deasemenea contine evidenta foilor de parcurs si documentelor,ratelor si reviziilor in curs de expirare.

Documente mașini

 

Documente in curs de expirare

Modul SSM – permite accesarea datelor de organizare, coordonare si monitorizare ale activitatilor de prevenire si protectie. Asigura gestionarea echipamentelor pentru securitatea si sanatatea lucratorilor, inclusiv in generarea de procese verbale de predare-primire pentru o alocare exacta a acestora

Lista categorii articole

Lista articole

Lista persoane

Modul Stoc si Gestiuni – permite gestionarea, alterarea, verificarea, trazactionarea stocului produselor existente si deasemenea verificarea stocului curent sau pe o anumita perioada prin diferite modalitati de sortare sau grupare din gestiunile alocate. Contine deasemenea lista bonurilor de intrare si consum din care pot fi exportate bonurile in diferite tipuri de formate.

Lista documente NIR

Situatie Stoc

Modul Contabilitate – permite accesarea listelor de chitante dar si adaugarea de noi chitante prin diferite modalitati de plata si exportarea in tipuri variate de formate(pdf,word,xls,csv),acestea avand posibilitatea de a avea o serie personalizata.

Lista chitante

Modul Contracte – permite gestionarea si stocarea contractelor, a modelelor de documente utilizate in companie si ofera posibilitatea sortarii acestora in functie de status, data contractului sau obiectivul acestuia.

Lista contracte in curs de expirare

Modul Raportare Agenti Vanzari – permite gestionarea si controlul echipei de vanzari privind perfectionarea viitoare a activitatii.Contine informatii pentru urmarirea si inregistrarea fiecarei etape a procesului de vanzare

Lista vizita echipa agenti

Modul Tehnic – permite adaugarea si gestionarea interventiilor si livrarilor ce au fost derulate de angajati continand informatii vitale despre starea situatiei clientului, include deasemenea o lista de date de acces ale clientilor unde pot fi adaugate diferite informatii in functie de natura lucrarii.

Date acces clienti

Lista Interventii

Sistemul CLOUD
Sistemul CLOUD asigura un spatiu de stocare de 10GB pentru fiecare cont de client. Pentru spatiu suplimentar in functie de volumul de date al fiecarui client se vor aloca pachete de upgrade 10GB - 40 Lei fara TVA. Fiecare cont nou beneficiaza de unul din pachetele de 15, 30 sau 60 zile calendaristice de suport tehnic de la data activarii.